Goede service en kwaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel

Camera's voor zakelijk en privé

Een veilig en zeker gevoel

Bewaking met camera's

Wij verzorgen het van A tot Z

Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijfsobjecten

Veiligheid met een alarm of intercom van NuBeveiligingscamera.nl

Ajax alarmsystemen voor de beste bescherming

Een alarmsysteem van het professionele merk Ajax beschermt uw woning of bedrijf optimaal tegen inbraak, brand en ander onheil. Het systeem werkt draadloos via een eigen wifi netwerk. Wij kunnen het systeem helemaal op maat voor u samenstellen met rook/co melders, sirenes, waterdetectors, beveiligingscamera’s, magneetcontacten en bewegingsmelders. Veel van deze componenten levert Ajax zelf. Sommige, zoals IP-camera’s zijn van derden. Integratie van componenten van derden is heel eenvoudig via een app in te stellen. Een alarmsysteem van Ajax kan op de meldkamer worden aangesloten. Daarvoor betaalt u dan abonnementskosten. Het is ook mogelijk om een directe koppeling met uw smartphone te maken. In dat geval krijgt u de meldingen direct op uw scherm. U heeft dan geen abonnementskosten. Ajax gebruikt alleen de best beschikbare componenten. Die componenten werken op batterijen die maar liefst vijf jaar meegaan. In de Ajax-centrale zit een back-up accu voor als de stroom wegvalt. Hierdoor blijft het Ajax-alarmsysteem altijd volledig functioneren bij spanningsuitval wordt er meteen een bericht verstuurd. Samen met de gepatenteerde hoogwaardige technologie van Ajax garandeert dit een ongeëvenaarde kwaliteit van beveiliging. Het systeem is heel goed te combineren met een camerasysteem.

Hoge kwaliteit, fraai design en gebruiksgemak

Het Ajax alarmsysteem combineert veiligheid, gebruiksgemak en design op een uitstekende manier. Het ontwerp van zowel de componenten als de app en software is zeer fraai! Het motto van Ajax Systems is niet voor niets ‘When Security is Art’. NuBeveiligingscamera.nl kan alle componenten leveren in een hoogglans zwarte of witte uitvoering. Het fraaie design past daardoor in bijna elk interieur. Het systeem heeft daarnaast een grote gebruiksvriendelijkheid en kan volledig via uw smartphone worden gekoppeld, geconfigureerd en bediend. De draadloze verbindingen tussen de componenten, het systeem en de smartphone of eventueel de meldkamer zijn zwaar beveiligd. De melders zijn bovendien beveiligd tegen sabotage, het verstoren van het signaal en het wegvallen van wifisignaal. Daarnaast hebben de melders allemaal een tweeweg-communicatie zodat de verbinding altijd betrouwbaar is. Het Ajax alarmsysteem is technisch zeer ver ontwikkeld en kan bijvoorbeeld het verschil vaststellen tussen personen en huisdieren. Ook biedt het Ajax alarmsysteem een bereikt tot 30m indien grotere afstanden gewenst zijn kan er een versterker geplaatst worden. Dit is voor een woning en de meeste bedrijfspanden ruim voldoende.

Vakkundige installatie door NuBeveiligingscamera.nl

NuBeveiligingscamera.nl is specialist in beveiliging voor zowel grote als kleine projecten. Wij weten alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabewaking en intercomsystemen. Bovendien zijn we ook op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik van beveiligingsapparatuur. Daarmee verzekeren we u van een betrouwbaar en up-to-date beveiligingssysteem. Elk beveiligingssysteem wordt door ons vakkundig geïnstalleerd. Daarbij hoort voor ons vanzelfsprekend ook netjes werken, opruimen en klantvriendelijk zijn. Na de montage stellen wij alle uw apparatuur voor u in en zorgen wij dat alles naar wens functioneert. Bent u nieuwsgierig geworden naar het Ajax-alarmsysteem of naar een intercomsysteem? Wilt u advies of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een intercom biedt gemak en een veilig gevoel

Bij NuBeveiligingscamera.nl kunt u ook terecht voor het plaatsen van een intercom. Een intercom maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een audioverbinding en/of een beeldverbinding. Intercomsystemen worden veel toegepast in flats en appartementencomplexen. Hier kunnen de bewoners door de omvang van het gebouw niet zien wie er aanbelt. Via de intercom is dat wel mogelijk en kan de keuze gemaakt worden om een bezoeker toegang te geven tot het complex of niet. Een intercomsysteem biedt zo extra veiligheid tegen inbraak, maar ook tegen insluiping en vandalisme. Ook bij woningen, grote gebouwen of bedrijfsverzamelgebouwen is het plaatsen van een intercomsysteem vaak een hele uitkomst. NuBeveiligingscamera.nl levert en installeert onder andere intercomsystemen van Hikvision en Dahua.