Bewaking met camera's

Wij verzorgen het van A tot Z

Camera's voor zakelijk en privé

Een veilig en zeker gevoel

Goede service en kwaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel

Camerabeveiliging, alarminstallaties en intercomsystemen

Hoogwaardige systemen, vakkundig geïnstalleerd tegen een scherpe prijs

Specialist in camerabewaking en inbraakbeveiliging

NuBeveiligingscamera.nl is dé specialist in camerabeveiliging, alarminstallaties en intercomsystemen voor Oosterhout, Tilburg, Breda en omgeving. Wij leveren en installeren professionele systemen voor woningen, winkels, kantoren en wooncomplexen. En ook voor beveiliging van objecten zoals parkeergarages, bedrijfshallen, festivalterreinen en bouwplaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke situatie hebben wij een maatwerkoplossing. Bij ons vindt u niet alleen complete camera- en alarmsets. Wij leveren ook losse componenten om geheel naar wens een systeem samen te stellen. Alle onze systemen en componenten zijn scherp geprijsd. Door onze vele jaren ervaring kunt u bovendien vertrouwen op een deskundig advies voor elke situatie. Ons doel is om u het meest geschikte bewakings- of beveiligingssysteem voor uw specifieke gebruiksdoel te leveren tegen de gunstigste prijs.

Kwaliteitssystemen van topmerken

NuBeveiligingscamera.nl levert en installeert uitsluitend A-kwaliteit duurzame camerabeveiliging-, camerabewaking-, alarm- en intercomsystemen. Wij leveren onder andere beveiligingscamera’s en camerasystemen van de merken Hikvision, Dahua, Safire en X-Security. Deze zijn stuk voor stuk uitstekend te combineren met een alarmsysteem van Ajax. Voor alle systemen geldt dat u in principe eenmalig investeert in de levering en installatie van een systeem en dat u daarna geen abonnementskosten of andere bijkomende kosten heeft. Daartoe verzorgen wij een directe koppeling met uw smartphone, tablet of computer. Camerabeelden en meldingen van het systeem krijgt u direct op uw scherm. De camerabeelden kunt u live bekijken, maar ook terugkijken via uw smartphone, tablet of computer. En dat kan allemaal waar u ook bent. Zo kunt u altijd controleren wat er gebeurt in en om uw woning, bedrijfspand of ander object.

Service en ondersteuning

Scherp geprijsde kwaliteitssystemen, afspraak is afspraak en 24/7 technische ondersteuning, daar kunt u bij ons op rekenen. Elk systeem is specifiek maatwerk en het tijdstip van installatie kiezen wij altijd in overleg met u. Als dat bij u beter uitkomt, kan dat ook in de avonduren of in het weekend zijn. Zo doen wij er alles aan om u zo min mogelijk tot hinder te zijn. U krijgt standaard twee jaar volledige garantie en technische ondersteuning bij elke systeem dat wij leveren. En heeft u tijdelijk camerabewaking of een andere beveiligingsoplossing nodig? Bijvoorbeeld op een bouwplaats of evenemententerrein? Ook dan helpt NuBeveiligingscamera.nl u graag. Wij verhuren namelijk ook systemen voor tijdelijke bewaking of controle. 

De voordelen van NuBeveiligingscamera.nl

  • 100% betrouwbare systemen
  • Dag en nacht scherp beeld
  • Vakkundige installatie
  • Beeld zonder vertraging
  • Mogelijk zonder abonnementskosten
  • Eenmalige investering in de aanschaf
  • Ook mogelijk om te huren
  • Laagste prijsgarantie 

Wilt u meer informatie? Of een demonstratie en advies bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.