Bewaking met camera's

Wij verzorgen het van A tot Z

Camera's voor zakelijk en privé

Een veilig en zeker gevoel

Goede service en kwaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel

Hoe kiest u de meest geschikte beveiligingscamera?

NuBeveiligingscamera.nl adviseert u graag vrijblijvend en op maat

Een beveiligingscamera voor elke situatie en elk doel

Wanneer u uw woning, winkel of bedrijfspand extra wilt beveiligen, is het plaatsen van een of meer beveiligingscamera’s een goede oplossing. Doordat er veel verschillende camerasystemen op de markt zijn en doordat elke situatie weer anders is, kan het wel lastig zijn om de juiste beveiligingscamera te kiezen. Naast de technische specificaties zijn ook zaken als zichtbaarheid, lichtinval en privacyregels rondom het ophangen van camera's erg belangrijk. Bovendien kunt u, naast beveiliging, ook om andere redenen kiezen voor het plaatsen van een camerasysteem. Zo plaatsen wij regelmatig camera’s bij bedrijven om processen te bewaken. Bijvoorbeeld camera’s die bij een inpaklijn de bestellingen vastleggen zodat altijd is terug te zien of de bestellingen compleet zijn geleverd. Ook plaatsen wij camera’s om verkeersstromen te monitoren, wat weer een heel andere toepassing is. Camera met kenteken herkenning voor het openen van poorten. Wat u ook voor reden heeft om te kiezen voor camerabewaking, wij geven u graag vrijblijvend advies op maat. Zo kunt u ervan op aan dat u de beste beveiligingscamera’s voor uw woonhuis, bedrijfsruimte of winkelpand en voor uw specifieke gebruiksdoel aanschaft.

Draadloze camera’s

Overweegt u het installeren van beveiligingscamera’s in uw woning, maar ziet u op tegen het trekken van kabels of laat de situatie het niet toe? Een draadloos camerasysteem kan dan uitkomst bieden. Er zijn talloze types draadloze camera’s verkrijgbaar. Ze zijn eenvoudig te installeren en met de juiste configuratie net zo betrouwbaar als bedrade beveiligingscamera’s. Alle draadloze camera’s die NuBeveiligingscamera.nl levert zijn veilig te gebruiken. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van draadloze camera’s. De afstanden in een bedrijfspand of op een bedrijfsterrein zijn vaak groter dan in en rond een woonhuis. Maar met een point to point wifi link is een goede ontvangst van het signaal dat de camera uitzendt te waarborgen. Onze digitale draadloze camera's zijn gecodeerd zodat ongewenst meekijken niet mogelijk is. Ook kunnen wij camera's aansturen over het stroomnet (powerline). Wij leveren onder andere beveiligingscamera’s en camerasystemen van de merken Hikvision, Dahua, Safire en X-Security. Deze zijn stuk voor stuk uitstekend te combineren met een alarmsysteem van Ajax.

IP-camera’s

Wilt u de camerabeelden op afstand kunnen bekijken, dan zijn IP-camera’s een goede oplossing. IP-camera’s zijn beveiligingscamera’s die van een eigen netwerk gebruik maken. Dit kan draadloos via wifi of via een ethernetkabel. DE camera's worden gevoerd door POE power over Ethernet een technologie om spanning en data te leveren over een utpkabel.
Laat u de camera’s van uw wifi-netwerk gebruik maken, dan is het belangrijk om de standaard inloggegevens van de camera’s meteen aan te passen en om het netwerk goed te beveiligen. Het gebruik van deze camera’s is dan net zo veilig als bij een bekabeld camerasysteem. NuBeveiligingscamera.nl adviseert en helpt u graag bij het instellen van de inloggegevens van de camera’s en bij vragen rond uw netwerk. Via uw computer of recorder kunt u de voorkeuren voor de beveiligingscamera’s verder instellen en de cameraopnames live bekijken en terugkijken. Dat kunt u eenvoudig doen op uw smartphone, tablet of laptop waar u ook bent. Zo kunt u altijd zien wat er rond uw bedrijfspand of woning gebeurt. Een ander groot voordeel is dat het beeld van IP-camera’s vaak van HD-kwaliteit is. Dat betekent dat de opnames veel scherper zijn dan bij analoge camerabeelden en kennen geen vertraging. NuBeveiligingscamera.nl levert IP-camera’s voor binnen en buiten van de merken Hikvision, Dahua, Safire en X-Security.

Uw beveiligingscamera specialist

NuBeveiligingscamera.nl is dé specialist in camerabeveiliging voor Oosterhout, Tilburg, Breda en omgeving. Wij leveren professionele beveiligingscamera’s aan zowel particulieren als bedrijven. Onze camerabewaking systemen waarborgen de veiligheid van uw bedrijf en bieden de beste bescherming voor uw woning. U kunt bij ons terecht voor complete camerabewaking systemen die geschikt zijn voor het 24x7 opnemen en opslaan van beelden, maar net zo goed voor een enkele camera om de toegang tot uw terrein of woning te bewaken. Verder leveren en installeren wij alles wat daar aan mogelijkheden tussen zit. Wij kunnen elk camerasysteem leveren met een recorder waarop de beelden worden opgenomen en ook weer eenvoudig kunnen worden teruggekeken. Als wij een systeem installeren, stellen wij als u dat wilt ook meteen uw smartphone, tablet of computer in. Alles werkt meteen perfect en u heeft nergens meer omkijken naar. U bent bij ons ook niet gebonden aan abonnementen. U investeert eenmalig in een camerasysteem en u heeft geen verdere kosten. Heeft u tijdelijk een camerasysteem nodig, dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Wij verhuren complete camerabewakingssystemen voor tijdelijke bewaking of controle van bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenementen. Wilt u meer informatie of een advies op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op.